Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Online αγορές: Forever21, New Look, M&Co

Οι online αγορές είναι ό,τι πιο ξεκούραστο. Κάθεσαι με τις πυτζάμες σου μπροστά από την οθόνη σου καθώς πίνεις τον ζεστό σου καφέ και χαζεύεις τις διαδικτυακές βιτρίνες. Πολλές από εμάς όμως διστάζουμε να ψωνίσουμε από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού γιατί φοβόμαστε τα έξοδα αποστολής, το μέγεθος των ρούχων, την ποιότητα κ.α. Δε θα έπρεπε όμως.

Τα online καταστήματα πλέον σε βοηθάνε ώστε να ξέρεις από πριν τι ακριβώς αγοράζεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μεζούρα. Δείτε λοιπόν τα 3 αγαπημένα μου online stores και κάντε κλικ πάνω στα logo για να μεταφερθείτε σε αυτά.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα μου online stores είναι τα Forever21 γιατί καλύπτουν τις ανάγκες των plus size. Ρούχα που ταιριάζουν στην ηλικία σου και δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τα zara ή τα H&M. Τα έξοδα αποστολής είναι 6 ευρώ και τα ρούχα φτάνουν στην πόρτα σου το πολύ σε 2 βδομάδες. Η ποικιλία από ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια θα σε αφήσει κάτι περισσότερο από ικανοποιημένη.



To New Look το ανακάλυψα πρόσφατα. Αν και δεν έχω καταφέρει να κάνω αγορά online, έχω αγοράσει αρκετά ρούχα από bazaar καταστήματα της Αθήνας. Τα νούμερα κυμαίνονται από 8 εως 18, αλλά υπάρχει και ξεχωριστό section για plus size. Είναι κάπως πιο ακριβό από το Forever21, αλλά σίγουρα με μεγαλύτερη ποικιλία. Τα έξοδα αποστολής μπορείτε να τ;α υπολογίσετε με μια απλή εικονική παραγγελία.


Το βρετανικό M&Co είναι ένα e-store με ρούχα που θα διάλεγες σε μια πιο επίσημη περίσταση. Αν και τα casual δε λείπουν από το site, σίγουρα θα σε κερδίσουν τα ιδιαίτερα αυστηρά pencil φορέματα στα πιο έντονα χρώματα, μα και τα κλασικά little black dresses. Με νούμερα από 8 μέχρι 22, με ξεχωριστό plus και petite section, αν και με λίγο τσιμπημένες τιμές, το M&Co θα το κάνεις μέχρι και bookmark!
Εσείς κάνετε online αγορές; Και αν ναι, σε ποια καταστήματα; 

4 σχόλια:

  1. Δεν κάνω αγορές ρούχων online γιατί το σώμα μου είναι αρκετά ακανόνιστο και τις φοβάμαι. Προτιμώ να τα δοκιμάσω και να τα αγοράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε κατάστημα έχει τρόπο να σε βοηθήσει να διαλέξεις ένα νούμερο που θα σου εφαρμόζει τέλεια. Αν γνωρίζεις τα νούμερα και τις γραμμές που σου ταιριάζουν, δεν υπάρχει λόγος να της φοβάσαι. Υπάρχει πάντα και η επιλογή να στείλεις πίσω κάτι που δε σου αρέσει για αλλαγή ή ακόμα και επιστροφή των χρημάτων σου.

      Διαγραφή
  2. Κορίτσια ρίξτε μια ματιά και στο bonprix.gr ! Ψωνίζω κυρίως εσώρουχα από εκεί (πολύ συμφέρουσες τιμές και πολύ καλή ποιότητα!!) αλλά μπορείς να βρεις και καθημερινά ρούχα σε καλές τιμές.Έχω πάρει μπλούζες και παντελόνι και ήταν μια χαρά ποιοτικά, αλλά έκανα τη βλακεία να μην ακολουθήσω το μεγεθολόγιο γιατί νόμιζα ότι θα μου ήταν μικρά και τελικά έπεσα έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια ρίξτε μια ματιά αν θέλετε στο bonprix.gr. Πληρώνεις με αντικαταβολή (λίγο τσουχτερά η αλήθεια είναι!) αλλά έχει αρκετά καλές τιμές για καθημερινά ρούχα! Εγώ ψωνίζω κυρίως εσώρουχα από εκεί γιατί έχουν πολύ καλή ποιότητα σε πολύ καλές τιμές, αλλά και κάτι μπλούζες κι ένα παντελόνι που είχα πάρει ήταν μια χαρά ποιοτικά! Αν δεν έκανα και την βλακεία να μην ακολουθήσω το μεγεθολόγιο θα ήταν τέλεια!!Ήθελα "αέρα" και τελικά μου βγήκαν μεγάλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή