Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ρούχα με το κιλό: αξίζουν;

Τα ρούχα με το κιλό είναι ένα νέο trend μαγαζιών που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό. Οι λάτρεις των thrift stores (εμένα λέω) θεώρησαν πως επιτέλους βρήκαν τον επίγειο παράδεισο. Κι όμως όχι.

Τα περισσότερα από αυτά τα μαγαζιά έχουν ρούχα τα οποία είναι μεταχειρισμένα και πολύ πολύ ξεπερασμένα. Συνηθίζω να επισκέπτομαι πολλά τέτοια καταστήματα γιατί που ξέρεις, κάτι καλό θα βρεις κάπου. Όταν όμως είσαι plus size τι γίνεται;

Συνήθως τα νούμερα που βρίσκεις σε αυτά τα καταστήματα κυμαίνονται από 32-40. Δύσκολα θα βρεις κάτι σε Large και XLarge.

Υπάρχει λοιπόν ένα τέτοιο κατάστημα στη Νέα Ιωνία εδώ στην Αθήνα (απέναντι από τον σταθμό του τραίνου "Πευκάκια"), που λέγεται "Bazzaar Ρούχα με το κιλό". Επειδή μένω πλέον στη Νέα Ιωνία θεώρησα υποχρέωση μου να το επισκεφθώ. Και νομίζω ότι έπραξα πολύ σωστά. Γιατί αυτό το μαγαζί όχι μόνο έχει υπέροχες μάρκες (H&M, Asos, Primark -  Atmosphere, Dorothy Perkins, S. Oliver, M&Co, F&F) αλλά έχει και απίστευτες τιμές. Σπάνια θα δεις κάτι πάνω από 20 ευρώ. Ένα ακόμη θετικό είναι οτι τα περισσότερα ρούχα έρχονται με με τις ετικέτες τους, δηλαδή είναι brand new και όχι second hand.  Οι πωλήτριες εξυπηρετικές και πάντα θα σου πουν τη γνώμη τους για τα ρούχα. Θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλό και φτηνό outfit.

Το κατάστημα έχει αντρικά γυναικεία και παιδικά, από casual μέχρι βραδινές εμφανίσεις τύπου red carpet. Υπάρχουν κι άλλα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας, όμως δεν γνωρίζω αν το εμπόρευμα είναι ίδιο και σε αυτά.

Σήμερα συγκεκριμένα αγόρασα αυτό το vintage κρεμ φόρεμα uk size 18 στα 8,30 ευρώ (δείτε, έχω και σόμπα)





Και αυτό το συμπαθέστατο skater dress από Atmosphere (μάρκα του Asos) size 46 στα 9,98 ευρώ



Περιττό να πω πως η μισή μου ντουλάπα έχει ρούχα απ αυτό το κατάστημα και ενδεικτικά θα σας δείξω μερικά παρακάτω. Σημειώνω ξανά πως όλα, εκτός από το παλτό που έκανε 25 ευρώ, δεν ξεπερνούν τα 10-15 ευρώ :



Atmosphere size 46
Bhs size 46
S. Oliver size 46 
M&Co size 18

H&M size Large

Atmosphere size 46





Over all λοιπόν, υπάρχουν και μαγαζιά τα οποία αξίζουν μια επίσκεψη. Γνωρίζετε και σεις κάποιο κατάστημα τέτοιου στυλ;




2 σχόλια:

  1. καλή συνέχεια στην προσπάθεια φουντούκι.. Βάλε μας και κανένα μαγαζάκι ανάλογο και για εμάς που τείνουμε για plus size! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να,για κάτι τέτοια μαγαζάκια σας ζηλεύω εσάς στην Αθήνα!!Γι'αυτά και για τα θέατρα!!!!
    Όλα είναι πολύ ωραία, αλλά ειδικά το πρώτο φουστάνι είναι τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή